Rolluikonderdelen.nl heeft een SSL certificaat

Rolluikonderdelen.nl heeft een SSL certificaat

Voor klanten is een certificaat met uitgebreide validatie, de makkelijkste manier om te herkennen dat je website met SSL beveiligd is, te herkennen aan een groene adresbalk en de bedrijfsnaam die direct getoond wordt. Het gebruik van de groene adresbalk is zichtbaar bewijs dat je website optimaal beveiligd is.


Waarom onze webshop van http naar https

  

Voor een webwinkel is een SSL certificaat een must om de volgende redenen:

  - Om onze klantgegevens te beschermen is onze website met een SSL certificaat beveiligd. Gegevens die onze klanten invullen worden door deze beveiliging versleuteld verzonden, waardoor kwaadwillende de gegevens niet kunnen onderscheppen. Hiermee voorkomen wij dat onze klanten gedupeerd worden.

  - We zijn als webwinkelier wettelijk verplicht om klantgegevens te beveiligen in het kader van de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Deze wet stelt dat iedere webwinkelier 'passende technische en organisatorische maatregelen dient te treffen voor de bescherming van de gegevens van klanten'. De meeste webwinkel keurmerken erkennen de wet als uitgangspunt en verplichten het gebruik van SSL voor hun leden.

  - Het gebruik van SSL vergroot het klantvertrouwen.

  

Wanneer er een SSL certificaat actief is op de website ziet de bezoeker:

  - Aan de linkerkant in de adresbalk een slotje

  - Begint de url met https in plaats van http, waarbij de s staat voor secure. Wat de bezoekers zien aan de website hangt af van het certificaat dat je afneemt. Er zijn SSL certificaten op drie verschillende validatieniveaus.

  - Het meest uitgebreide certificaat, met uitgebreide validatie, toont direct de bedrijfsnaam in een groene adresbalk. Hier worden domeinnaam, bedrijfsgegevens en de opgegeven contactpersoon van de organisatie gecontroleerd.

  

  

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »