Bandopwinders - bandoprollers en band voor rolluiken en zonwering

Veel rolluiken en zonwering worden met band en bandopwinder met de hand bediend, hier vindt uw bandopwinders en band in diverse kleuren en afmetingen.

Het band van een rolluik is onderhevig aan slijtage. Na verloop van jaren kan het gebeuren dat het band van uw rolluik of zonwering versleten is. U hoeft geen nieuw rolluik of zonwering, maar vervanging van de band of bandopwinder is vaak voldoende.

In onze shop hebben we bandopwinders uitgevoerd in kunststof en aluminium. Onze kunststof bandopwinders van Selve zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, creme/wit en bruin. Er zijn bandopwinders welke geschikt zijn voor 4,5 meter, 7 meter en 11 meter band. De bandopwinder voor 4,5 meter is er in een standaard en design uitvoering. Al onze bandowinders worden geleverd met een voorgespannen veer, zodat het vervangen zeer eenvoudig is. 

Het optrekband is leverbaar in diverse lengtes en kleuren.  De lengte voor het benodigd band is ongeveer rolluikhoogte x 2 + 1m. Bij een rolluik met bandvertrager is het benodigde bandlengte ongeveer 4x hoogte van het rolluik.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »