Elero buismotoren

De Elero T9 (Type 9)

De Elero Type 9 is een degelijke en duurzame buismotor die nog steeds te vinden is in rolluiken en zonneschermen. Fabrikant Elero heeft deze buismotor in twee varianten geproduceerd, eenmaal met mechanische eindafstelling en eenmaal met elektronische eindafstelling. Omdat zelfs de beste motor zijn hoogtepunt bereikt en u een opvolger moet installeren, leggen we eerst het verschil uit tussen de varianten met mechanische en elektronische eindafstelling.

Elero Type 9 met mechanische eindafstelling heeft geen verdere toevoeging in de typeaanduiding, bijvoorbeeld Elero T9/2 is een buismotor met 20 Nm. De boven- en ondereindpositie worden handmatig ingesteld met twee afstelschroeven direct op de motorkop

Elero Type 9 met elektronische eindafstelling heeft een toevoeging in de typeaanduiding, na "T9.." vindt u de volgende toevoegingen. rolluikmotor is het type 9 ACS of ACS-e en voor een zonweringmotor type 9 CSM, CSM-E of CSM-E-O.
De eindafstelling van deze buismotoren gebeurt, zoals de naam al doet vermoeden, elektronisch. De bovenste en onderste eindposities worden ofwel ingesteld op aanslag ofwel via een montagekabel geleerd. In het geval van de eerste variant, het instellen op aanslag, moeten er rolluikstoppen op het rolluik gemonteerd zijn.

Op dit punt moet ook worden vermeld dat RevoLine beschikbaar is als bedrade aandrijving en als draadloze aandrijving. Producten met zenders en ontvangers hebben "868" in de productbeschrijving (bijv. Roltop-868, Astrotec-868, enz.)

Onderstaand een overzicht van de motoren:
- Elero T9 --> Elero VariEco M of VariEasy M
- Elero T9 ACS (rolluik) --> Elero RolTop M
- Elero T9 ACS-e (rolluik) --> Elero RolTop M
- Elero T9 CSM (zonwering) --> Elero SunTop M
- Elero T9 CSM-E (zonwering) --> Elero SunTop M
- Elero T9 CSM-E-O (zonwering) --> Elero SunTop M

Vergeet niet om de adapterplaat mee te bestellen, zodat de geïnstalleerde motorsteun kan worden hergebruikt.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »