Black Friday, 14 dagen 10% korting op alles!

Black Friday, 14 dagen 10% korting op alles!

Op vrijdag 25 november 2022 is het Black Friday en maandag 28 november 2022 Cyber Monday. Dat betekent dat het tijd is om te winkelen met korting! Bij Rolluikonderdelen.nl doen we hieraan mee met maar liefst 10% korting op ons volledige assortiment. Voer de kortingscode BLCK22 in tijdens het afrekenen van je bestelling en profiteer direct. En dat is nog niet alles, want deze kortingscode geldt niet aleen op Black Friday, maar om de drukte een beetje te spreiden starten wij op woensdag 16 november tot en met de dinsdag na Cyber Monday, dinsdag 29 november. Dat betekent dat je maar liefst veertien dagen lang profiteert van 10% korting op het hele assortiment!

 

Profiteer van deze superscherpe rolluikonderdelen aanbieding!
10% korting op alles betekent bij ons ook écht korting op alles. Dus of je nu alleen je bandopwinder gaat vervangen of je rolluiken gaat voorzien van een aandrijving met een handzender. Je ontvangt overal 10% korting op!

 

Vijf feitjes over Black Friday
- Black Friday heeft in de geschiedenis ook nog met een andere gebeurtenis te maken. In 1869 op vrijdag 24 september zakte de Amerikaanse goudmarkt en de beurs in new York in elkaar.
- Black Friday begon in de Verenigde Staten en verspreidde zich daarna naar Canada en uiteindelijk Europa.
- In de jaren tachtig kreeg de term Black Friday een nieuwe en positieve ondertoon. Het verhaal gaat dat retailers financieel die verlies leden en daardoor ‘in het rood kwamen te staan’. Door de massale aankopen op de dag na Thanksgiving wisten ze winst te maken en noteerden ze weer zwarte cijfers
- Black Friday wordt sinds 2014 in Nederland gevierd. Aanvankelijk kwamen slechts enkele winkels met Black-Friday-aanbiedingen. Een jaar later was dit aantal ruim verdubbeld. Tegenwoordig is de dag ook in Nederland niet meer weg te denken.
- Mexico heeft zijn eigen versie van Black Friday, genaamd El Buen Fin, het goede weekend.

 

Vergeet niet om de code BLCK22 in te vullen wanneer je je bestelling in de webshop afrekent!

* Bij grote drukte is er kans op een langere levertijd. Kortingen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Niet geldig in combinatie met andere kortingscodes. Over de verzendkosten word geen korting berekend. De kortingscode is geldig van woensdag 16 november 2022 tot en met dinsdag 29 november 2022. Op eerder geplaatste bestelling wordt geen korting meer verrekend. Alvast onze excuses voor eventueel ongemak. Verder zijn onze algemene voorwaarden op de Black Friday en Cyber Monday actie van toepassing.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »