#}
Pagina 1 van 2

Een tijdklok voor optimaal gemak

Een tijdklok, ook wel rolluik tijdschakelaar genoemd, wordt gebruikt om rolluiken, verlichting of andere apparaten op vooraf ingestelde tijden in of uit te schakelen. Met een tijdklok hoeft u zich geen zorgen te maken dat u de apparaten in uw woning bent vergeten uit te schakelen.

 

De voordelen van een tijdschakelaar voor uw rolluik

U kunt een tijdsklok gebruiken voor het bedienen van diverse apparaten, waaronder rolluiken. Handig, want zo gaan de rolluiken automatisch omhoog of omlaag op de door u ingestelde tijd. Veel mensen profiteren van de voordelen die een tijdsklok met zich meebrengt:

✔ U hoeft niet meer zelf uw rolluik omhoog of omlaag te doen.

✔ Wanneer u niet thuis bent, bijvoorbeeld omdat u op vakantie bent, stelt u de tijdsklok op de gewenste tijden in zodat het lijkt alsof u thuis bent.

✔ De tijdsklok is eenvoudig in te stellen.

✔ Een tijdsklok gaat lang mee.

 

Een tijdklok bestellen via Rolluikonderdelen.nl

Het bestellen van een tijdschakelaar via onze webshop gebeurt snel en is erg eenvoudig. Binnen enkele stappen bestelt u een tijdklok naar wens. Klik op het gewenste product en voeg deze toe aan uw virtuele winkelmand. Vul de benodigde gegevens in. U rond uw bestelling af door veilig af te rekenen via onze webshop. Bent u toch niet tevreden met uw tijdklok? Geen probleem. U kunt de tijdschakelaar binnen 14 dagen kosteloos retourneren.

 

 

Garantie op uw rolluik tijdschakelaar

Bij Rolluikonderdelen.nl profiteert u altijd van minimaal 1 jaar garantie, afhankelijk van het product. Gaat uw tijdklok kapot? Dan voeren wij kosteloos een reparatie uit of u ontvangt een geheel nieuw product. Dit geldt niet wanneer de schade is ontstaan door slijtage, onjuist gebruik of nalatigheid. De voorwaarden zijn te vinden in de handleiding van het desbetreffende product.

 

Alle onderdelen voor rolluiken

U heeft een ruime keuze aan rolluik onderdelen, zoals tijdklokken en code klaviers. Bekijk naast onze rolluik tijdschakelaars het gehele assortiment rolluik onderdelen om het juiste onderdeel snel te vinden:

 

Contact opnemen

Voor meer informatie over onze rolluik onderdelen of een bestelling kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 088 366 7373. Of stuur een mail naar [email protected]. Wij voorzien u zo spoedig mogelijk van een reactie.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »