Menu
EUR
Cherubini - innovatie en kwaliteit in buismotoren en accessoires

Cherubini - innovatie en kwaliteit in buismotoren en accessoires

Door: Kasper Fenthur Reacties: 0

Het is altijd mooi om te zien hoe een bedrijf evolueert en gedijt in een steeds veranderende markt. Een recent voorbeeld hiervan is Cherubini, een Italiaanse producent die voorheen buismotoren en toebehoren voor FAAC produceerde. Nu, onder hun eigen naam, betreden ze de Nederlandse markt met een belofte van kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid.

Wat maakt Cherubini zo'n opmerkelijke speler in de industrie? Laten we eens kijken naar enkele van hun belangrijkste kenmerken en toewijding aan excellentie:

► Onderzoek en Ontwikkeling Cherubini legt een sterke nadruk op onderzoek en ontwikkeling. Door nauwe samenwerking met drie ontwerpbureaus met geavanceerde vaardigheden op het gebied van elektronica, automatisering en productie, streven ze ernaar om oplossingen te ontwerpen die een toegevoegde waarde bieden aan hun klanten. Hun unieke visie richt zich op het leveren van systemen die niet alleen functioneel zijn, maar ook innovatief en betrouwbaar.

► Keuze van Grondstoffen Een ander aspect waar Cherubini in uitblinkt, is de zorgvuldige selectie van grondstoffen. Ze hechten veel waarde aan de kwaliteit en opbrengst van hun materialen, waarbij ze zich concentreren op zamak, messing, aluminium, staal en kunststof. Door toegewijde productielijnen en geavanceerde bewerkingsprocessen te gebruiken, zorgen ze ervoor dat elk onderdeel voldoet aan de hoogste normen van vakmanschap.

► Geïntegreerde Productie Met een productieoppervlakte van 14.500 vierkante meter streeft Cherubini naar een geïntegreerde aanpak in al hun processen. Door nauwe samenwerking tussen verschillende vakafdelingen kunnen ze elke fase van het productieproces beheersen, van draaien tot thermisch lakken. Deze aanpak zorgt voor maximale flexibiliteit en precisie in elk detail van hun producten.

► Kwaliteitsborging Kwaliteit staat bij Cherubini hoog in het vaandel. Hun toegewijde kwaliteitscontroleteam voert duurzaamheids- en vergelijkende tests uit om ervoor te zorgen dat elk product aan de hoogste normen voldoet. Door voortdurend prototypes te bouwen en alternatieve materialen te onderzoeken, blijven ze streven naar verbetering en innovatie.

► Logistiek Cherubini investeert ook in state-of-the-art logistiek om ervoor te zorgen dat hun producten veilig en op tijd bij hun klanten aankomen. Hun laboratorium is uitgerust met geavanceerde apparatuur voor duurzaamheidstests en vergelijkingen, waardoor ze het vertrouwen van eindklanten, dealers en installateurs verdienen.

► Ondersteuning en Training Tot slot biedt Cherubini uitgebreide ondersteuning en training aan hun klanten. Als onderdeel van een flexibel en wendbaar netwerk van kleine bedrijven, streven ze naar maximale snelheid en stiptheid bij de levering van hun producten. Dankzij hun internationale ondersteuningsnetwerk zijn ze altijd dicht bij de klant, klaar om te helpen en te ondersteunen waar nodig.

Al met al belooft Cherubini een goede en veelbelovende toevoeging te zijn aan het assortiment vanb Rolluikonderdelen voor buismotoren en accessoires. Met hun toewijding aan innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid zijn ze goed gepositioneerd om hun stempel te drukken en een nieuwe standaard te zetten in de branche.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is Gratis (in NL)
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!