Betaalmethoden

Bij Rolluikonderdelen.nl kun je via de volgende betaalmethoden een bestelling plaatsen.

  - Afterpay
  - Bancontact/Mister Cash
  - Bankoverschrijving
  - Belfius
  - Creditcard - Mastercard, Visa, Visa Electron en Maestro
  - Creditcard - American Express 
  - iDeal
  - KBC/CBC
  - Klarna Betaal later
  - Paypal
  - SOFORT Banking

Rolluikonderdelen.nl rekent geen betaalkosten bij betaling met iDeal, Belfius, Bitcoin, een bankoverschrijving of betaling met creditcard.. Wij rekenen betaalkosten bij betaling met Afterpay, Bancontact/Mister Cash, KBC, Paypal en SOFORT Banking. De betaalkosten die dan doorgerekend worden, zijn de daadwerkelijke kosten die de deze betaalmaatschappij aan ons doorbelast. De prijzen op de webshop worden inclusief BTW weergegeven. Na het afronden van de betaling ontvang je per e-mail een bevestiging van jouw bestelling met ordernummer en bestelgegevens.

Riverty (voorheen AfterPay)
Digitale Factuur (Nederland) Riverty voert voor rolluikonderdelen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van Riverty via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij rolluikonderdelen.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 500,00 als u voor de eerste keer betaalt via Riverty. Bent u al bekend bij Riverty kunt u betalen tot een bedrag van € 1.000,00 .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met Riverty opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Riverty website. (1,35 euro + 3.4%)

Bancontact/Mister Cash
Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen via hun bankpas. Belgische klanten die bankieren bij Dexia, Fortis, ING, Fintro, KBC, CBC, AXA Bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontant eenvoudig betalen bij Rolluikonderdelen.nl. (gratis)

Bankoverschrijving
Een bankoverschrijving is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Via de eigen vertrouwde bankomgeving kunt u een betaling voldoen. SEPA overboeking maakt het dus gemakkelijk om voor zowel particulieren als zakelijke klanten te betalen. Het is afhankelijk van de verschillende banken wanneer een overboeking voor ons zichtbaar is, dit kan enkel dagen vertraging in de levering veroorzaken. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, wordt uw bestelling direct verstuurd. (gratis)

Belfius
Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. De informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf opgegeven wat de kans op mislukte transacties elimineert. Betalingen via Belfius Direct Net zijn gegarandeerd en de status is direct beschikbaar. (gratis)

Creditcard - Mastercard, Visa, Visa Electron en Maestro
Rolluikonderdelen.nl accepteert creditcards van Mastercard, Maestro, Visa. Mocht je besluiten om de bestelling - of een deel hiervan - te annuleren of retour te sturen, storten wij het bedrag binnen 30 dagen terug op jouw creditcard. Het teruggeboekte bedrag verschijnt dan op je eerstvolgende afschrift. (gratis)

Creditcard - American Express 
Rolluikonderdelen.nl accepteert creditcards van American Express. Mocht je besluiten om de bestelling - of een deel hiervan - te annuleren of retour te sturen, storten wij het bedrag binnen 30 dagen terug op jouw creditcard. Het teruggeboekte bedrag verschijnt dan op je eerstvolgende afschrift. (0,25 cent + 2.8%)

iDeal
Internetbankieren kan bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank. (gratis)

KBC/CBC
Klanten van de Belgische banken KBC en CBC kunnen eenvoudig online betalen. KBC richt zich op het Vlaamstalige deel van België, CBC daarentegen, is volledig Franstalig. Beide banken bieden in feite dezelfde betaalmogelijkheden aan, maar net met een andere naam. Belangrijk om te weten is wel dat klanten van KBC niet kunnen betalen met de CBC-betaalknop en andersom. De techniek achter beide betaalknoppen werkt echter exact hetzelfde, vandaar dat we ervoor hebben gekozen om dit te aan te bieden als één betaalmethode. (0,25 euro + 0.9%)

Klarna Betaal later
Met Betaal later van Klarna heeft u de optie om tot en met 30 dgn na de aankoop te betalen. In de Klarna App kunt u alle aankopen terugzien en per aankoop kiezen hoe en wanneer die betaald wordt. (1 euro + 2.99%)

PayPal
Met PayPal betaal je jouw bestelling rechtstreeks via jouw PayPal-account. Bij retournering of annulering van de bestelling wordt het aankoopbedrag ook teruggestort op jouw PayPal-rekening. (0,45 euro + 3.4%)

SOFORT Banking
SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 10 landen beschikbaar. U kunt in de omgeving van SOFORT de persoonlijke bankgegevens invullen waarna de betaling wordt overgemaakt. Een apart SOFORT account is niet nodig. (0,25 euro + 0.9%)

Kortingscodes
Rolluikonderdelen.nl geeft persoonlijke kortingscodes uit wanneer dit toepasselijk is voor de situatie. Deze kortingscodes hebben een begin en einddatum. Wanneer deze niet vermeld is bij de kortingscode is de kortingscode niet geldig en wordt de korting niet verrekend.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »