Betaalmethoden

Bij Rolluikonderdelen.nl kun je via de volgende betaalmethoden een bestelling plaatsen.

  - Afterpay
  - Bancontact/Mister Cash
  - Bankoverschrijving
  - Belfius
  - Creditcard - Mastercard en Visa
  - Creditcard - American Express en Maestro 
  - iDeal
  - ING HomePay
  - KBC/CBC
  - Paypal
  - SOFORT Banking
  - Rembours

Rolluikonderdelen.nl rekent geen betaalkosten bij betaling met iDeal, Belfius, Bitcoin, een bankoverschrijving of betaling met creditcard.. Wij rekenen betaalkosten bij betaling met Afterpay, Bancontact/Mister Cash, KBC, Paypal, SOFORT Banking en rembours. De betaalkosten die dan doorgerekend worden, zijn de daadwerkelijke kosten die de deze betaalmaatschappij aan ons doorbelast. De prijzen op de webshop worden inclusief BTW weergegeven. Na het afronden van de betaling ontvang je per e-mail een bevestiging van jouw bestelling met ordernummer en bestelgegevens.

AfterPay
Digitale Factuur (Nederland) AfterPay voert voor rolluikonderdelen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij rolluikonderdelen.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 500,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 1.000,00 .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website. (1,35 euro + 3.4%)

Bancontact/Mister Cash
Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen via hun bankpas. Belgische klanten die bankieren bij Dexia, Fortis, ING, Fintro, KBC, CBC, AXA Bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontant eenvoudig betalen bij Rolluikonderdelen.nl. (0,22 euro + 1.2%)

Bankoverschrijving
Een bankoverschrijving is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Via de eigen vertrouwde bankomgeving kunt u een betaling voldoen. SEPA overboeking maakt het dus gemakkelijk om voor zowel particulieren als zakelijke klanten te betalen. Het is afhankelijk van de verschillende banken wanneer een overboeking voor ons zichtbaar is, dit kan enkel dagen vertraging in de levering veroorzaken. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, wordt uw bestelling direct verstuurd. (gratis)

Belfius
Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. De informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf opgegeven wat de kans op mislukte transacties elimineert. Betalingen via Belfius Direct Net zijn gegarandeerd en de status is direct beschikbaar. (gratis)

Creditcard - Mastercard en Visa
Rolluikonderdelen.nl accepteert creditcards van Mastercard, Maestro, Visa en American Express. Mocht je besluiten om de bestelling - of een deel hiervan - te annuleren of retour te sturen, storten wij het bedrag binnen 30 dagen terug op jouw creditcard. Het teruggeboekte bedrag verschijnt dan op je eerstvolgende afschrift. (gratis)

Creditcard - American Express en Maestro 
Rolluikonderdelen.nl accepteert creditcards van Mastercard, Maestro, Visa en American Express. Mocht je besluiten om de bestelling - of een deel hiervan - te annuleren of retour te sturen, storten wij het bedrag binnen 30 dagen terug op jouw creditcard. Het teruggeboekte bedrag verschijnt dan op je eerstvolgende afschrift. (0,25 cent + 2.8%)

iDeal
Internetbankieren kan bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank. (gratis)

ING HomePay
ING Home’Pay is een online betaalmethode ontwikkeld door ING België. Iedereen met een ING Home’Bank of Business’Bank account kan hiermee veilig, makkelijk en snel online betalen. Het gebruik van ING Home’Pay is simpel. Wanneer u de betaalmethode heeft geactiveerd in uw dashboard kan uw consument in het betaalscherm kiezen voor ING Home’Pay. Vervolgens logt u in op uw ING account, waarna het een kwestie is van de juiste rekening selecteren, de gegevens controleren en de betaling bevestigen. Simpel, snel en veilig. (gratis)

KBC/CBC
Klanten van de Belgische banken KBC en CBC kunnen eenvoudig online betalen. KBC richt zich op het Vlaamstalige deel van België, CBC daarentegen, is volledig Franstalig. Beide banken bieden in feite dezelfde betaalmogelijkheden aan, maar net met een andere naam. Belangrijk om te weten is wel dat klanten van KBC niet kunnen betalen met de CBC-betaalknop en andersom. De techniek achter beide betaalknoppen werkt echter exact hetzelfde, vandaar dat we ervoor hebben gekozen om dit te aan te bieden als één betaalmethode. (0,20 euro + 0.9%)

PayPal
Met PayPal betaal je jouw bestelling rechtstreeks via jouw PayPal-account. Bij retournering of annulering van de bestelling wordt het aankoopbedrag ook teruggestort op jouw PayPal-rekening. (0,45 euro + 3.4%)

SOFORT Banking
SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 10 landen beschikbaar. U kunt in de omgeving van SOFORT de persoonlijke bankgegevens invullen waarna de betaling wordt overgemaakt. Een apart SOFORT account is niet nodig. (0,22 euro + 0.9%)

Rembours
Met een rembourszending betaalt de ontvanger contant aan het postbedrijf, zoals bijvoorbeeld aan de deur of bij het afhalen van een levering op een postkantoor. (14,50 euro)

Kortingscodes
Rolluikonderdelen.nl geeft persoonlijke kortingscodes uit wanneer dit toepasselijk is voor de situatie. Deze kortingscodes hebben een begin en einddatum. Wanneer deze niet vermeld is bij de kortingscode is de kortingscode niet geldig en wordt de korting niet verrekend.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »