Retourneren

RETOURVOORWAARDEN

Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat u een rolluik onderdeel om een of ander reden wilt retourneren. Dit kan bij Rolluikonderdelen.nl gratis binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen of u laat binnen 14 dagen na ontvangst aan ons weten dat u de koopovereenkomst wilt herroepen. U kunt hiervoor gebruik maken van het modelformulier onderaan de pagina, maar u bent hiertoe niet verplicht. Na de melding heeft u nog 14 dagen om het product terug te sturen.

Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

 

KLANTENSERVICE

Heeft u vragen of wilt u hulp bij het aanmelden van uw retour, neem dan alstublieft contact op met onze klantenservice. We helpen u graag.

Rolluikonderdelen.nl Klantenservice
088 - 366 73 73 (ma t/m vr 08:30u-17:00u)
[email protected]

 

RETOURPROCES

Het retourneren van uw bestelling is simpel, en we bieden u drie manieren dit te doen:

1. Met PostNL – Gratis bij een product waarde > € 10,- (voor Nederland)
U kunt uw pakket gewoon via PostNL retourneren. Wij zullen u een retour etiket versturen per e-mail, die u op het pakket kunt plakken, alvorens u deze naar een PostNL lokatie brengt. Graag het verzendingsbewijs te bewaren ter referentie. Track and trace van uw pakket is inbegrepen.
Wanneer de waarde van het te retourneren product onder de € 10,- is staan de retourkosten niet in verhouding tot het product welke u retour stuurt en krijgt u een eigen bijdrage in de retourkosten van € 6,60 voor een standaard pakket en € 4,28 voor een brievenbuspakket doorbelast wanneer wij u een retour etiket mailen.

Hoe komt u aan het etiket?
Bel, app of mail naar onze klantenservice op 088 - 366 73 73 of [email protected] om een retour etiket aan te vragen.

2. Retourneren in een magazijn - Gratis
U kunt het artikel ook bij ons magazijn in lelystad inleveren.

3. Zelf de retourzending verzorgen – Kosten voor eigen rekening
Mocht u graag uw eigen verzending regelen dan kan dit uiteraard ook. Om uw retourzending te stroomlijnen en zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen verwerken vragen wij een copy van de factuur mee te sturen.

Verstuur uw retourzending naar:

Rolluikonderdelen.nl
Bolderweg 40c
8243 RD Lelystad
The Netherlands

Let op: Het item blijft uw verantwoordelijkheid totdat het ons magazijn heeft bereikt. Voor uw eigen veiligheid, raden wij u aan het pakket te verzenden met mogelijkheid tot het volgen van de verzending.

De kosten voor deze retourmogelijkheid zijn voor u, tenzij anders gecommuniceerd door onze klantenservice. Wij schatten dat deze verzendkosten binnen Nederland rond de € 6,95 zullen bedragen.

Retourzendingen van orders die niet binnen Nederland verstuurd zijn komen altijd voor eigen rekening.

 

BESCHADIGDE OF ONJUISTE PRODUCTEN

Neem direct contact op per mail of telefoon met onze klantenservice wanneer u een item heeft ontvangen wat beschadigd is of een artikel is wat u niet heeft besteld.
Vermeld je ordernummer, naam, adres, telefoonnummer en alle details van de producten plus de reden voor de retour, alsmede of je het geld retour wil hebben of het artikel wenst te ruilen.

 

RESTITUTIE

Rolluikonderdelen.nl behoudt zich het recht om bij eventuele schade of een ongefrankeerde zending de kosten hiervan in rekening te brengen. Indien er onnodige schade aan het product is ontstaan, dan zullen wij u deze waardevermindering in rekening brengen. In dat geval nemen wij altijd contact met u op.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Uw geld wordt terugbetaald via dezelfde betaaloptie als waarmee u uw aankoop heeft betaald. Het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele (standaard) verzendkosten voor de heenzending wordt zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding op uw rekening of creditcard bijgeschreven.

 

MODELFORMULIER VOOR RETOURNEREN (HERROEPING)

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

Rolluikonderdelen.nl
Bolderweg 40c
8243 RD Lelystad
088-3667373
[email protected]

Ik/Wij* deel/delen(*) u hierbij mede dat ik/wij(*) onze overeenkomt betreffende

- de verkoop van de volgende goederen:
- de levering van de volgende digitale inhoud:
- de verrichting van de volgende dienst herroept/herroepen:

Besteld op(*)/Ontvangen op(*)
Naam/Namen consument(en)
Adres consument(en)

 


Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)
Datum

* Invullen of doorhalen wat niet van toepassing is.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »