Hormann handzenders

Hormann handzenders kopen

U heeft de keuze uit meer dan 10 handzenders van Hormann met 1 tot 4 kanalen. Een Hormann handzender is geschikt voor uw garagedeur, rolluik, zonwering of verlichting. De handzenders zijn verkrijgbaar in een mini, midi en normaal formaat. Rolluikonderdelen.nl verkoopt ook handzenders van andere merken als Marantec en Simu.

  • Hormann handzender vanaf € 69,95
  • Levering in 2 dagen
  • Veilig afrekenen via iDEAL, creditcard en PayPal

Rolluik onderdelen kopen doet u gemakkelijk via onze webshop. In enkele minuten bestelt u uw rolluik onderdelen en rekent u veilig af. Wij bezorgen uw bestelling in 2 werkdagen.

 

Welke Hormann handzender heb ik nodig?

Bij de specificaties van elke handzender staat vermeld voor welke elektrische apparaten u deze kunt gebruiken. De afstandsbedieningen zijn geschikt voor garagedeuren van Hormann.

 

Hörmann handzender inleren

Het is gemakkelijk om de handzender te programmeren. Elke Hörmann afstandsbediening wordt geleverd met een instructiehandleiding die in een paar stappen uitlegt hoe u de zender programmeert. De zelflerende code van het systeem maakt het eenvoudig. Gebruikt u de afstandsbediening naast een andere Hörmann handzender, dan kunt u de code zelfs overbrengen van de een naar de ander.

 

Afstandsbediening voor Hörmann garagedeuren

Met de Hörmann handzenders kunt u enkel Hörmann garagedeuren, deuren en hekken bedienen. De afstandsbediening is niet compatibel met andere systemen en is enkel geschikt voor garagedeuraandrijvingen, inrithekaandrijvingen en binnendeuraandrijvingen. Bovendien passen de afstandsbedieningen enkel bij een systeem waarvan de frequentie overeenkomt. Bij de specificaties van elk product staat de frequentie vermeld.

 

Bereik handzender

Het bereik van de Hörmann handzenders is circa 30 meter. Houd er echter rekening mee dat de omgeving waarin u zich bevindt invloed kan hebben op het bereik. Betonnen muren, zendmasten en stroomkabels kunnen ervoor zorgen dat u dichter bij de garagedeuraandrijving moet zijn om deze te kunnen openen of sluiten.

 

Types afstandsbedieningen

In ons assortiment vindt u verschillende soorten Hörmann afstandsbedieningen. Ten eerste leveren we handzenders met 1, 2 of 4 kanalen waarmee u respectievelijk 1, 2 of 4 systemen kunt bedienen. Ten tweede heeft elke afstandsbediening knoppen in een bepaalde kleur. De knoppen zijn groen, blauw of grijs en staan voor een bepaalde frequentie.

  • De Hörmann handzender met blauwe knoppen heeft een frequentie van 868.3 MHz. Dit is de nieuwste serie afstandsbedieningen.
  • De Hörmann handzender met grijze drukknoppen heeft een frequentie van 40.685 MHz. Deze serie afstandsbedieningen is de voorlaatste.
  • De Hörmann afstandsbediening met groene knopjes is het oudst en heeft een frequentie van 26.975 MHz.

 

Meer handzenders

Naast Hormann handzenders vindt u bij Rolluikonderdelen.nl nog veel meer handzenders van diverse merken voor de bediening van rolluiken, garagedeuren, verlichting en zonwering:

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »