Beninca To GO 2 AK afstandbediening

Beninca To GO 2 AK afstandbediening

De Beninca TO.GO2AK handzender vervangt oude Beninca zenders op 433,92 Mhz met eenvoudige programmering en flexibele compatibiliteit. Het kan snel of geavanceerd worden gekloond voor optimale prestaties.

De Beninca TO.GO2AK handzender is een handige vervanging voor oude Beninca zenders op 433,92 Mhz. Met eenvoudige programmering kan deze handzender de code van uw bestaande afstandsbediening overnemen, waardoor het upgraden van uw systeem moeiteloos wordt. Bovendien is deze zender compatibel met verschillende andere Beninca zenders en biedt het de flexibiliteit om te worden gebruikt met diverse systemen.

Om de Beninca TO.GO2AK handzender te klonen, zijn er twee methoden beschikbaar: snel klonen en geavanceerd klonen.

Bij snel klonen wordt elk kanaal (knop) van de originele zender precies gekopieerd naar de nieuwe TO.GOAK zender. Het wordt aangeraden om de TO.GO2AK te klonen met een originele 2-kanaals zender. De stappen voor snel klonen zijn als volgt:

  1. Houd knop T1 van de nieuwe TO.GOAK zender vast. De LED zal continu gaan branden, dan snel knipperen en uiteindelijk langzaam knipperen.
  2. Houd de T1 knop vast en druk op een knop van de originele handzender.
  3. Als het klonen succesvol is, zal de LED van de nieuwe zender uitgaan. Laat de knoppen los. Gebruik opgeladen batterijen voor beide zenders.

Bij geavanceerd klonen kunt u specifieke kanalen kiezen die u wilt kopiëren van de originele zender naar de TO.GOAK. Hier is hoe het werkt:

  1. Houd de knop van de TO.GOAK vast waarnaar u de functie wilt kopiëren. De LED zal branden en snel gaan knipperen.
  2. Houd na 5 seconden de originele handzender tegen de nieuwe handzender en druk op de juiste knop van de originele handzender.
  3. Als het klonen succesvol is, zal de LED van de nieuwe zender uitgaan. Laat alle knoppen los. Het gekozen kanaal is nu gekopieerd. Gebruik opgeladen batterijen voor beide zenders.

Onthoud dat als de rode LED van de nieuwe handzender na 15 seconden niet uitgaat, het klonen niet is gelukt. Probeer het dan opnieuw na 1 minuut en zorg ervoor dat de zenders naast elkaar zijn geplaatst voor een goede klonen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »