Onderdelen rolluikmotoren

#}
Pagina 1 van 8

 

Onderdelen voor rolluikmotoren kopen

Bekijk alle onderdelen voor rolluikmotoren. In ons ruime assortiment vindt u altijd een geschikt onderdeel voor uw rolluikmotor: bij de specificaties van de rolluik onderdelen staat bij welke buismotor een onderdeel past. U heeft de keuze uit onder meer:

  • Adaptiesets
  • Motorsteunen
  • Noodhandbediening

 

Adaptieset voor buismotor

Bij Rolluikonderdelen.nl vindt u meer dan 70 verschillende adaptiesets die geschikt zijn voor verschillende soorten buismotoren. Voor uw buismotor zit er dan ook vrijwel altijd een adaptieset bij. Is dit niet het geval? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen nog veel meer rolluik onderdelen leveren buiten het assortiment in onze webshop.

 

Motorsteunen

Met meer dan 40 motorsteunen in ons assortiment heeft u een ruime keuze. Een motorsteun zorgt voor de juiste bevestiging van de motor in uw rolluik of zonwering. Weet u niet precies welk rolluik onderdeel u nodig heeft? Wij helpen u graag verder!

 

Noodhandbediening

Een noodhandbediening voor uw rolluiken of zonwering is altijd handig. Zo weet u namelijk altijd zeker dat u uw rolluiken handmatig kunt bedienen, ook wanneer er bijvoorbeeld een stroomstoring is. Sommige rolluikmotoren zijn standaard voorzien van noodhandbediening, bij andere kunt u dit zelf monteren.

 

Alle rolluik onderdelen

Bekijk ook onze andere rolluik onderdelen:

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »