Elero VariEasy M SH buismotor, een veelzijdige motor zonwering en rolluiken

Elero VariEasy M SH buismotor, een veelzijdige motor zonwering en rolluiken

Ontdek de Elero VariEasy M SH buismotor: betrouwbare Duitse kwaliteit voor zonwering en rolluiken. Handige afstelstiften, eenvoudige installatie en integratie in domoticasystemen. Beschikbaar in 10 Nm, 20 Nm, 30 Nm voor diverse toepassingen. Perfecte vervanger voor de Somy Solus. Kies uit verschillende varianten. Upgrade jouw zonwering met Elero voor kwaliteit en prestaties in één!

Ben je op zoek naar een betrouwbare en veelzijdige buismotor voor jouw zonwering of rolluiken? Maak kennis met de Elero VariEasy M SH, een bedrade buismotor die garant staat voor moeiteloze bediening en hoogwaardige prestaties.

Met handige afstelstiften op de motorkop biedt de VariEasy M SH een eenvoudige mechanische afstelling, waardoor het installatieproces probleemloos verloopt. Deze krachtige motor kan met gemak worden bediend via een schakelaar of naadloos geïntegreerd worden in jouw domoticasysteem met externe stuurmodules, waardoor je volledige controle hebt over jouw zonwering.

Wat deze buismotor echt onderscheidt, is niet alleen de indrukwekkende kwaliteit en veelzijdigheid, maar ook de betaalbaarheid ervan. Als een product van Elero, een gerenommeerd Duits merk dat bekend staat om zijn topkwaliteit en duurzaamheid, biedt de VariEasy M SH een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Verkrijgbaar in verschillende trekkrachten - 10 Nm, 20 Nm en 30 Nm - is deze buismotor geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van rolluiken tot zonwering. Bovendien is de Elero VariEasy een perfecte vervanging voor de Somy Solus, met een stervormige kop die naadloos past in de motorsteunen van Somfy, waardoor je eenvoudig kunt upgraden zonder hoge kosten.

Met specificaties zoals een buismotor met een diameter van Ø 45 mm, een toerental van 14 omw/min en een 4-aderige witte kabel van 2 meter lengte, biedt de VariEasy M SH alles wat je nodig hebt voor een soepele en efficiënte werking.

Kies uit de verschillende varianten - Elero VariEasy M 10 SH, Elero VariEasy M 20 SH en Elero VariEasy M 30 SH - elk met hun unieke vermogen en specificaties, zodat je de motor kunt kiezen die perfect past bij jouw behoeften en toepassingen.

Upgrade jouw zonwering en rolluiken met de Elero VariEasy M SH buismotor en ervaar de perfecte combinatie van kwaliteit, prestaties en gebruiksgemak. Jouw gemak begint hier!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »