Bandopwinders - bandoprollers en band voor rolluiken en zonwering

#}
Pagina 1 van 2

Bandopwinder kopen

Voor de handmatige bediening van uw rolluiken en zonwering kunt u bandopwinders kopen. In onze webshop vindt u al bandopwinders vanaf € 9,95. Ook de bijbehorende optrekbanden bestelt u bij Rolluikonderdelen.nl.

  • Bandopwinder vanaf € 9,95
  • Uitvoering in kunststof of aluminium
  • In 2 werkdagen geleverd

Het band van een rolluik is onderhevig aan slijtage. Na verloop van jaren kan het gebeuren dat het band van uw rolluik of zonwering versleten is. U hoeft geen nieuw rolluik of zonwering, maar vervanging van de band of bandopwinder is vaak voldoende.

 

Verschillende bandopwinders

Veel rolluiken en zonwering worden met band en bandopwinder met de hand bediend, hier vindt uw bandopwinders en band in diverse kleuren en afmetingen. In onze shop hebben we bandopwinders uitgevoerd in kunststof en aluminium. Onze kunststof bandopwinders van Selve zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, creme/wit en bruin. Er zijn bandopwinders welke geschikt zijn voor 4,5 meter, 7 meter en 11 meter band. De bandopwinder voor 4,5 meter is er in een standaard en design uitvoering. Al onze bandowinders worden geleverd met een voorgespannen veer, zodat het vervangen zeer eenvoudig is.

 

Bandopwinder rolluik

De bandopwinders van Rolluikonderdelen.nl zijn geschikt voor rolluiken met verschillende afmetingen. Met de bandopwinder bedient u uw rolluik gemakkelijk handmatig. Bestel de bandoproller die u nodig heeft direct online en u ontvangt uw bestelling al binnen 2 werkdagen. 

 

Bandopwinder zonwering

Heeft u een bandopwinder nodig voor uw zonwering? Onze bandopwinders zijn ook te gebruiken voor de handmatige bediening van uw zonwering. Kies de bandopwinder en optrekband die u nodig heeft en bestel direct in onze webshop. De bandopwinders zijn geschikt voor een bepaalde lengte optrekband, houd hier rekening mee tijdens het bestellen.

 

Optrekbanden

Het optrekband is leverbaar in diverse lengtes en kleuren.  De lengte voor het benodigd band is ongeveer rolluikhoogte x 2 + 1m. Bij een rolluik met bandvertrager is het benodigde bandlengte ongeveer 4x hoogte van het rolluik.

 

Bekijk al onze rolluik onderdelen

In onze webshop vindt u naast bandopwinders, optrekband en bandoprollers nog veel meer onderdelen voor rolluiken en zonwering. Bekijk het ruime assortiment van Rolluikonderdelen.nl:

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »