Black Friday, 5 dagen 10% korting op alles!

Black Friday, 5 dagen 10% korting op alles!

Op vrijdag 26 november 2021 is het weer Black Friday en dat betekent dat het tijd is om te winkelen met korting! Bij Rolluikonderdelen.nl doen we hieraan mee met maar liefst 10% korting op ons volledige assortiment. Voer de kortingscode BLCK21 in tijdens het afrekenen van je bestelling en profiteer direct. En dat is nog niet alles, want deze kortingscode geldt niet aleen op Black Friday, maar vanaf donderdag 25 november tot en met Cyber Monday op maandag 29 november. Dat betekent dat je maar liefst vijf dagen lang profiteert van 10% korting op het hele assortiment!

 

Profiteer van deze superscherpe rolluikonderdelen aanbieding!
10% korting op alles betekent bij ons ook écht korting op alles. Dus of je nu alleen je bandopwinder gaat vervangen of je rolluiken gaat voorzien van een aandrijving met een handzender. Je ontvangt overal 10% korting op!

 

Vergeet niet om de code BLCK21 in te vullen wanneer je je bestelling in de webshop afrekent!

 

* Bij grote drukte is er kans op een langere levertijd. Kortingen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Niet geldig in combinatie met andere kortingscodes. Over de verzendkosten word geen korting berekend. De kortingscode is geldig van donderdag 25 november 2021 tot en met maandag 29 november 2021. Op eerder geplaatste bestelling wordt geen korting meer verrekend. Alvast onze excuses voor eventueel ongemak. Verder zijn onze algemene voorwaarden op de Black Friday actie van toepassing.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »