Menu
EUR
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Snel in huis: bezorging binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending bij besteding van € 100,- (in NL)

Verschillende type Selve buismotoren

Wij bieden een groot assortiment buismotoren voor rolluiken en zonwering van Selve aan. Hier vindt u een klein overzicht van de verschillende series:

Selve SP1 - Selve SP2 - Selve SP3
Een universele buismotor met mechanische eindschakelaars, deze buismotor is ideaal voor rolluiken, zonneschermen, markiezen en (Zip-)screens, dankzij zijn universele toepasbaarheid. De eindposities worden handmatig ingesteld aan de motor middels stelschroeven, wat dit model tot een klassieker maakt die zich al vele decennia heeft bewezen. Het is een uitstekende keuze voor kostenbewuste gebruikers.

Selve SP-NHK
Een universele buismotor met mechanische eindschakelaars, deze buismotoris geschikt voor diverse toepassingen. De buismotor kan in noodgevallen worden bediend met een noodhandslinger. Dit biedt een veilig gevoel, vooral tijdens noodsituaties zoals stroomuitval. De eindposities worden handmatig ingesteld aan de motor en blijven behouden na gebruik van de handbediening. De noodhandbediening heeft afhankelijk van de kracht een overbrenging van 13:1 of 55:1.

Selve SE Breeze COM
Een zonweringsmotor met geintegreerde Selve Commeo ontvanger en windsensor. Deze innovatieve buismotor detecteert automatisch windschommelingen en trekt het doek in om beschadiging te voorkomen. Met een instelbare gevoeligheid en vijfdraadse aansluiting, werkt het zelfs zonder extra winddetector. De aandrijving is afgestemd op verschillende zonneschermtypen, biedt eindposities, doeklengtecompensatie en optionele doekspanning. Snel te installeren en jarenlang betrouwbaar.

Selve SE Plus
Een veelzijdige buismotor met electronische afstelling. Geschikt voor rolluiken, zonneschermen, screens, serrezonwering en zelfs binnenzonwering. Het biedt alle standaardvoordelen van SELVE-aandrijvingen met elektronische eindafstelling welke met gebruik van een Selve afstelkabel ingesteld kunnen worden. Bovendien kunnen meerdere SE Plus-aandrijvingen parallel worden geschakeld, en na het instellen van de eindposities wordt automatisch de draairichting gedetecteerd. De bovenste eindpositie kan optioneel automatisch worden ingesteld.

Selve SE Plus RC
Een buismotor met een geintegreerde ontvanger en dezelfde eigenschappen als de Selve SE Plus buismotor. Deze buismotor kan naar keuze met de Iveo, Intronic i-r of de nieuwe Commeo handzenders ingesteld en bediend worden.

Selve SE Plus-SMI
Een buismotor met SMI bus-technologie en dezelfde eigenschappen als de Selve SE Plus buismotor. SMI staat voor “Standard Motor Interface”, een fabrikantonafhankelijke, uniforme motorinterface voor de gebouwentechniek.

Selve SE Pro
Een buismotor met unieke functies voor rolluiken. De gevoelige obstakeldetectie garandeert maximale bescherming van het rolluik, als er iets onder het rolluik staat stopt het rolluik automatisch om schade te voorkomen. Eenvoudige automatische instelling met standaard schakelaar bij gebruik van starre verbindingen, of bij normale ophangveren met een afstelkabel. het is een stillere rolluikmotor door de zachte aanloop tegen de omkasting van het rolluik. Ontlasting van de De zelflerende overbelastingsbescherming voorkomt schade aan het rolluik als het in de winter vastgevroren zit.

Selve SE Pro RC
Een buismotor met een geintegreerde ontvanger en dezelfde eigenschappen als de Selve SE Pro buismotor. Deze rolluikmotor kan naar keuze met de Iveo, Intronic i-r of de nieuwe Commeo handzenders ingesteld en bediend worden.

Selve SE Pro-SMI 
Een buismotor met SMI bus-technologie en dezelfde eigenschappen als de Selve SE Pro buismotor. SMI staat voor “Standard Motor Interface”, een fabrikantonafhankelijke, uniforme motorinterface voor de gebouwentechniek.

Selve SEM Plus
Een buismotor die speciaal ontworpen is voor de kenmerken van knikarmschermen. Afhankelijk van de behoefte kan het zonnescherm stevig gesloten worden of het doek juist ontlasten. Met de doekrekcompensatie compenseert de buismotor automatisch eventuele doeklengteveranderingen die in de loop der tijd optreden. voor het afstellen van deze zonweringmotor is een Selve afstelkabel.

Selve SEM Plus-RC
Een buismotor met een geintegreerde ontvanger en dezelfde eigenschappen als de Selve SEM Plus buismotor. Deze zonweringmotor kan naar keuze met de Iveo, Intronic i-r of de nieuwe Commeo handzenders ingesteld en bediend worden.

Selve SEE-RC
Deze Plug & Play buismotor voor rolluiken combineert eenvoudige instelling van eindposities, maximale bescherming van het rolluik en een stevige sluiting van het rolluik. De SEE-RC Rolluikmotor kan toegepast worden bij een rolluik met starre verbindingen en een vast aanslag boven en onder en hoeft alleen maar te worden aangesloten, ongeacht welke eindpositie als eerste wordt bereikt. Na drie leertrajecten worden beide eindposities zachtjes benaderd en is optimale detectie van obstakels en overbelasting gegarandeerd.

Selve SEZ
Een buismotor specifiek voor Zip-Screens. Deze buismotor combineert verschillende slimme functies, zoals het onderscheiden van kortstondige windstoten van echte obstakels. Motor kan automatisch afgesteld worden of middels een afstelkabel van Selve

Selve Rescue
Ontworpen om levens te redden. Bij een brand in huis moet de evacuatie zo snel mogelijk verlopen: Met een SP Rescue opent de rolluikgordijn aan de vluchtroute met slechts één handeling en binnen enkele seconden - zelfs bij stroomuitval. Bij handmatige ontgrendeling trekt een veerrol het gordijn omhoog en maakt zo in noodgevallen de weg naar buiten vrij. Bij terugkeer naar de normale modus blijven de eindposities behouden. Deze volledig mechanische oplossing is absoluut onderhoudsvrij en net zo eenvoudig als effectief.

Selve SI Pro-com
Bijna geruisloos open en en sluiten met de SI Pro-com buismotor met geintegreerde ontvanger. De voordelen van de SI Pro-com rolluikaandrijving liggen in de aanpasbare loopsnelheid en de daarmee gepaard gaande minimalisatie van specifieke geluiden van het systeem. Ook de rem is absoluut geruisloos. De bijna geruisloze werking wordt ondersteund door de comfortuitschakeling, vergelijkbaar met de SE Pro, waarbij de aandrijving slechts bij elke 30e rit naar de bovenste eindpositie beweegt en anders altijd kort ervoor stopt. De geïntegreerde obstakeldetectie, vriesbescherming en de bewezen instelmethodologie van de SE Pro-serie maken het gebruik eenvoudig en betrouwbaar. (leverbaar vanaf het 4e kwartaal van 2024)

Selve SEL Plus
Deze buismotor is vervangen door de Selve SE Pro

Selve SEL Plus RC
Deze buismotor is vervangen door de Selve SE Pro RC

Selve SES
Deze buismotor is vervangen door de Selve SE Pro

Selve SES RC
Deze buismotor is vervangen door de Selve SE Pro RC

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is Gratis (in NL)
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!