Tedsen

#}
Pagina 1 van 4

Tedsen één van de eerste bedrijven wereldwijd die zich uitsluitend in de ontwikkeling van de radiografische afstandsbediening hebben gespecialiseerd. Al 50 jaar lang gaat Tedsen op dit gebied zowel over kwaliteit als over innovatie.

Tedsen-radiografische afstandsbedieningen verzenden in verschillende frequentiebereiken en zijn geschikt voor alle systemen op de markt. Ze worden gebruikt door bekende fabrikanten in alle industrieën. Gepatenteerde veiligheid radio, high-performance mini en midi handzender, dialoog radiobediening zijn slechts enkele typische producten van het leveringsprogramma van Tedsen Teletaster.

Of het nu geautomatiseerd of handmatig, hetzij afzonderlijke onderdelen of complete gebouwen en faciliteiten als vaste code of rolling code - Tedsen producten voldoen aan alle ontvankelijk veiligheidsmaatregelen en kan continu worden aangepast aan de huidige eisen van de markt. Internationale testen en goedkeuring spreken voor zich, evenals een langdurige levering van reserveonderdelen.

Tedsen staat ook voor service en comfort. Onze afstandsbedieningen worden volledig geconfigureerd geleverd. Dit geldt voor zowel individuele applicaties als systemen voor complete gebouwen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »